Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Музейний урок з хімії, 9кл.


02.03.2017 р. в інтерактивному музеї D.S.Таємна Аптека в рамках проекту "Єдиний освітньо-культурний простір м.Львова" відбувся інтегрований урок  хімії та історії з теми "Отруйність спиртів, їх згубна дія на організм людини" для учнів 9 класу СЗШ №23 м. Львова (вчителі Макогін Б.О., Хащівська М.С.).

Мета уроку: узагальнити знання учнів про спирти, ознайомити зі згубним фізіологічним впливом спиртів на організм людини; розвивати пізнавальний інтерес учнів; виховувати в школярів негативне ставлення до алкоголізму як антисуспільного явища, що призводить до деградації особистості.
Урок відбувся в інтерактивній формі. Юні хіміки працювали в групах під гаслом "Допоможи аптекарю", шукали втрачені записи, розв'язували задачі в ігровій формі: "Хто швидше", "Втрачені записи", "Юний аптекар", створювали мікропроектні роботи.

Аптекар Таємної Аптеки демонстрував цікаві досліди: "виверження вулкану", вирощування "змій", "гасіння полум'я різними способами" тощо.

Учні під керівництвом вч. історії Хащівська М.С.. подорожували Середньовічним Львовом, дізнались про алхіміків, заснування перших львівських аптек.

Після такого уроку в Таємній Аптеці учні отримали не лише знання, а й масу позитивних вражень.

Фотогалерея | Музейний урок з хімії, 9кл. (02.03.2017)




Категорія: Навчання
Коментарів: 0 | 02.03.2017

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua