Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Стартує проект з безкоштовної IT-освіти для дітей


В Україні запускають проект з безкоштовного IT-навчання дітей 9-11 років. Старт навчання передбачається 1 грудня. Про це повідомляє інтернет-видання Watcher.

Організаторами проекту виступили фонд BrainBasket спільно з Академією кодування та Міратех. Його програма базується на курсах британської ініціативи CodeClub.org.uk і сфокусована на вивчення дітьми візуальної мови програмування (Scratch).

Спочатку проект стартує в Києві, Одесі та Львові, а до кінця року планується запуск груп ще у 10 обласних центрах. Також у планах Фонду – запуск курсів для дітей у віці 6-8 років (Scratch Jr) і 11-13 років (Python, HTML/CSS).

Процес навчання відбуватиметься в позаурочний час на базі існуючих навчальних хабів в рамках проекту Technology Nation – бібліотек і локацій партнерів. Самі курси для дітей будуть викладати ментори програми Technology Nation, IТ-волонтери, а також шкільні вчителі.

Для участі в проекті організатори запрошують IТ-фахівців в якості волонтерів, реєстрація та вимоги для бажаючих стати менторами знаходяться тут.

Ініціатива реалізується в рамках проекту Technology Nation – всеукраїнської програми Фонду BrainBasket з вивчення основ програмування.

Нагадаємо, що BrainBasket Foundation є некомерційною, неурядовою організацією, яка спрямована на поліпшення якості IT-освіти, а також збільшення кількості IT-фахівців в Україні.

ПОДАТИ ЗАЯВКУ

За матеріалами сайту   http://osvita.ua/school/53293/


Категорія: Навчання
Коментарів: 0 | 28.11.2016

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua