Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Семінар-практикум "Підручник як педагогічний інструмент учителя зарубіжної літератури»


 Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру освіти м. Львова, в рамках Осінньої школи професійного розвитку вчителів зарубіжної літератури, 10 жовтня 2016 року на базі ЛОІППО (вул. Огієнка, 18а),  відбувся семінар-практикум «Підручник як педагогічний інструмент учителя зарубіжної літератури». Захід провели А.-М. Богосвятська, в. о. завідувача кафедри гуманітарної освіти, кандидат філологічних наук, доцент; Л. Ковальова, старший викладач кафедри гуманітарної освіти; Г. Мрачковська, методист НМЦО м. Львова. У заході взяли участь 24 учителі зарубіжної літератури загальноосвітніх навчальних закладів міста.
      Анна-Марія Богосвятська і Людмила Ковальова – автори підручника «Зарубіжна література. 8 клас», презентували свій підручник.

Автори підручника неординарно підійшли до висвітлення матеріалу вступних тем до кожного розділу, який для більшої наочності структуровано у вигляді опорних образів-символів.

 Галина Мрачковська поділилася досвідом роботи з підручником, зазначивши, що вчителеві значно легше оцінювати навчальні досягнення учнів, оскільки різнорівневі запитання і завдання в підручнику на тільки позначені латинськими цифрами (І рівень – запитання на перевірку засвоєння знань; ІІ  рівень – запитання на розуміння; ІІІ рівень – завдання; спрямовані на формування умінь та навичок; ІV рівень – запитання на творче осмислення), а й виділені певним кольором. 
Анна-Марія Богосвятська і Людмила Ковальова провели тренінг, де учасники заходу змогли  на практиці застосувати засвоєну інформацію.
         За матеріалами сайту НМЦО.




Категорія: Методична робота
Коментарів: 0 | 20.10.2016

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua