Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Прокулянкові групи


У школі №23 на вул. Варшавській, 126 тривають ремонтні роботи, аби створити умови для організації 6 прогулянкових дошкільних груп. Відтак, дошкільною освітою у Львові зможуть охопити ще близько 100 дітей у цій школі, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівським дітлахам – комфортні умови для виховання. У школі № 23 на вул. Варшавській, 126 тривають ремонтні роботи, аби створити умови для організації 6 прогулянкових дошкільних груп. Відтак, дошкільною освітою у Львові зможуть охопити ще близько 100 дітей.

На першому поверсі школи № 23 розпочали ремонтні роботи для облаштування прогулянкових груп для дітей. З 1 вересня будуть функціонувати 6 груп (три денні і три вечірні) та методичний кабінет. Згодом групи планують перевести у садочкові, а школу – у статус НВК. Наступного року також хочуть провести ремонт у харчоблоці та влаштувати пральню.

Ремонти для відкриття груп проводять за бюджетні кошти. Вже встановили енергоощадні вікна, замінили батареї, систему труб, каналізацію, електрику, влаштували перегородки. Зараз тривають малярські роботи. Цього року з бюджету міста на ремонтні роботи виділили 700 тис грн. Фінансування також проводилось у попередні 2 роки.

Прогулянкові групи – це групи, у яких дітки не сплять і не харчуються. У таких групах дітей готують до школи.

В день відбувається 3-4 заняття по 30 хв. Заняття тривають до обіду. Відтак, у тиждень – 3 дні, коли проводять заняття, і 2 дні – виховні моменти. Відтак, можуть функціонувати ранкові і вечірні групи.

Необхідність відкриття таких груп пов’язана з великою кількістю дітей у мікрорайоні. Поруч функціонує 3 садочки, але усі переповнені.

- Любов Милян, директор школи № 23



Категорія:
Коментарів: 0 | 12.06.2013

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua