Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Науково-практична конференція «Індивідуальний супровід осіб зі спектром аутистичних порушень: підготовка та підвищення кваліфікації фахівців»


Впродовж 24-25 червня 2015 року з ініціативи громадської організації «Справа Кольпінга в Україні», спільно з Міністерством освіти і науки України, Львівською обласною державною адміністрацією, Львівським національним університетом імені Івана Франка та експериментальним навчальним закладом Всеукраїнського рівня «Львівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Довіра»» відбувалася науково-практична конференція «Індивідуальний супровід осіб зі спектром аутистичних порушень: підготовка та підвищення кваліфікації фахівців».

У науковому форумі взяли участь близько 50 учасників, серед яких представники департаменту вищої школи, департаменту загальної, середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України, голова центральної психолого-медико-педагогічної консультації, викладачі Львівського національного університету імені Івана Франка, Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки (м. Луцьк), Рівненського інституту Університету «Україна» (м. Рівне), Інституту післядипломної освіти (Івано-Франківська та Львова), директори та педагоги навчально-реабілітаційних центрів, ДНЗ, науковці провідних університетів країни, лідери громадських організацій та батьки дітей із особливими потребами.

Конференція відбувалася у форматі пленарного засідання та секцій. Учасники взяли участь в обговоренні актуальних питань із підготовки та підвищення кваліфікації фахівців, зокрема зосередили увагу на нормативно-правовому аспекті забезпечення освіти для дітей із особливими потребами, означили рівень готовності педагогічних працівників до надання консультативних послуг дітям із порушеннями психофізичного розвитку та визначили роль неперервної освіти у підготовці спеціалістів для індивідуального супроводу дітей із обмеженими можливостями.

Фотогалерея | Коференція "Індивідуальний супровід осіб..." (24.06.2015)




Категорія: Самоосвіта вчителів
Коментарів: 0 | 24.06.2015

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua