Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Процедура підтвердження участі у ЗНО/НМТ!


Розпочато процедуру підтвердження участі у ЗНО/НМТ!

Для того, щоб мати змогу взяти участь у національному мультипредметному тесті (НМТ), обов’язково потрібно на Інформаційній сторінці учасника ЗНО/НМТ (https://testportal.gov.ua/) у вкладці «Підтвердження участі в НМТ» зробити 2 кроки:

1) протягом 20 травня – 07 червня заповнити спеціальну форму та вибрати із запропонованого переліку назву населеного пункту, у якому (або поблизу якого) Ви плануєте перебувати в період проведення НМТ;

2) протягом 21 червня – 07 липня 2022 року вказати в запропонованому переліку назву населеного пункту, де Вам буде зручно пройти НМТ.

Український центр оцінювання якості освіти підготував демонстраційний варіант НМТ, щоб учасники змогли ознайомитися з форматом тестування заздалегідь. Також учасникам пропонують потренуватися виконувати завдання демонстраційного варіанта тесту в спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Зауважте, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний до вступного тесту.

На платформі iLearn стартував проєкт із безоплатної підготовки до НМТ, ініційований «Освіторія» та ЮНІСЕФ. У межах проєкту майже щодня вступники зможуть брати участь у вебінарах, які проводитимуть експерти-предметники.

Періодично заходьте на свою Інформаційну сторінку, щоб не пропустити повідомлення від Українського центру оцінювання якості освіти, а також стежте за новинами на нашому сайті.


УЦОЯО


Категорія: Випускникам
Коментарів: 0 | 23.05.2022

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua