Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Наші перемоги


Зараз як ніколи розуміємо, що якісна освіта – це запорука майбутнього. Учні 7-А та 7-Б кл. (вч. Блиндюк С.) взяли участь у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з біології «Всеосвіта. Весна - 2022».  Та учні 5-Б кл. взяли участь у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з основ здоров'я «Всеосвіта. Весна - 2022». 

       Інтернет-олімпіади — це можливість перевірити свої знання, повторити вивчене, дізнатися  багато нового та неодмінно перемагати!  

      Директор СЗШ №23 м. Львова Lyubov Milyan нагороджена Подякою за активну участь школи в організації та проведенні Всеукраїнської дистанційної олімпіади «Всеосвіта Весна - 2022». За професійну компетентність, якісну підготовку учнів до інтелектуальних змагань Подякою нагороджена вчитель біології Блиндюк Софія. 

       Дипломами І-ІІІ ступенів у Всеукраїнській олімпіаді «Всеосвіта. Весна - 2022» з Біології нагороджені учні:

 Бабінцев А., Боклащук М., Логай В., Назаркевич В., Павлишинець А., Сович К., Становська В., Тригуба З. (7-А кл.),  Багдай Я., Гагаєва Р., Джура А., Лесів А., Мариняк Ю., Плахта І. (7-Б кл.), Галиця Р., Копистинська О., Остапець К., Островська В., Паночко Ю., Хомин Д. ( 5-Б кл.) 

Бажаємо переможцям міцного здоров’я, успіху, безліч перемог  для реалізації свого потенціалу та більше щасливих хвилин та позитиву в житті! Перемоги наших учнів – це наша спільна гордість!






Категорія: Навчання
Коментарів: 0 | 20.05.2022

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua