Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

«Хвалу і подяку возсилаємо Господеві ...»


«Хвалу і подяку возсилаємо  Господеві за те, що він збудив у святому Івані Боско  апостола молодих сердець і справжнього наслідувача Ісуса Христа, що віддав всього себе на служіння ближнім»

1 квітня, у день 81 річниці з дня канонізації отця Іван Боско, наш заклад зустрів статую святого,вихователя молоді, засновника Салезіянського Згромадження, яка передається із школи до школи міста для духовного збагачення учнів.


У святково прикрашеному вестибулі зібрались учні та працівники закладу. Фігуру урочисто поставили на постамент. Отець Тихон з церкви М.Чарнецького освятив місце із статуєю для молитви.


Директор Л.Милян з вступним вітальним словом звернулася до присутніх і наголосила, що перебування фігури в школі в часі страсного тижня та Великодніх свят - добрий знак для усіх нас. Присутні разом із священиком читали текст літанії до Св. Івана Боско.


За час перебування статуї Св. Івана Боско учні мали можливість ознайомитися з життям та діяннями святого. У молитвах випросити Божої ласки, заступництва та підтримки для себе, своїх батьків, України.

17 квітня відбулася урочиста передача статуї Св. Івана Боско учням СЗШ №91.






Категорія: Морально-духовне виховання
Коментарів: 0 | 17.04.2015

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua