Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Інтелект України-2020



Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації від 16.05.2016 року № 08-01/266 «Про упровадження науково-педагогічного проекту «Інтелект України» в практику роботи загальноосвітніх навчальних закладів Львівської області»  з 01 вересня 2017 року 1-А клас школи  навчається   за Типовим навчальним планом для ЗНЗ І ступеня, які працюють за науково-педагогічним проектом «Інтелект України», затвердженим наказом МОН України від 04.12.2014 року № 1439.

Впровадження   проєкту у школі  здійснюють вчителі початкових класів Солодовська Любомира Євгенівна (3-А), Синицина Галина Іванівна (1-А).

Сутність проєкту полягає не в насиченні дитини знаннями, а в набутті нею необхідних навичок роботи з інформацією, аналізу, самоконтролю та самооцінки, швидких реакцій, раціональної організації навчальної праці; розвитку пізнавальних процесів - сприйняття, пам'яті, мислення, уяви й уваги; розвитку якостей особистості школяра - цілеспрямованості, працелюбності, наполегливості, сили волі, організованості, охайності тощо.

 Програма розроблялася таким чином, щоб урахувати вікові особливості учнів і не лише зберегти, а й збільшити інтерес дітей до навчання. Завдяки міжпредметним зв'язкам, засобам наочності й відеоматеріалам об'єкт вивчення стає більш зрозумілим та цікавим.

Цілі і завдання початкової освіти в проєкті «Інтелект України»:

- всебічний розвиток дитини, її талантів, здібностей, компетентностей і наскрізних умінь відповідно до вікових та індивідуальних психофізіологічних особливостей і потреб;

- формування моральних цінностей;

- розвиток самостійності, творчості й допитливості.

Предмети, які вивчатимуться у 1-му класі:

- українська мова,

- іноземна мова,

- математика,

- «Я пізнаю світ»,

- мистецтво,

- фізична культура.

Детальніше із проєктом "Інтелект України" можна ознайомитися на сайті.



Категорія: Прийом у 1 клас
Коментарів: 1 | 30.04.2020

Прізвище, ім'я: Я не робот
Вовк Люба:
22.01.2021 10:57
Яким чином потрапити до класу "інтелект"
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua