Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Поринь у науку


17 грудня 2017 року учні 7-А, 7-Б та 10 класів у супроводі вчителя фізики Басай Марії Василівни відвідали науково-популярний захід для школярів "Поринь у науку", організований ЛНУ імені Івана Франка.

Упродовж двох годин учні мали нагоду прогулятись лабораторіями фізичного факультету; поспілкуватися із викладачами; запитати про все, що їх цікавить та отримати вичерпну відповідь; взяти участь у квестах і побачити, що навчання в університеті - не лише лекції, а й численні прикладні дослідження.

Найсміливіші школярі мали змогу не лише спостерігати за експериментами з оптики та молекулярної фізики, які підготували викладачі кафедри експериментальної фізики, але й використали нагоду самим долучитись до їх проведення, продемонстрували свої знання з фізики.

Це був гарно та з користю проведений вихідний день.

Фотогалерея | Поринь у науку (17.12.2017)


А ось враження дітей з приводу екскурсії.
« Мені одразу все сподобалося. В Академії нам показували різні експерименти та досліди. Було дуже цікаво. Я допомагала проводити ці досліди, що додало мені ще більше позитивних емоцій».
                                                                                      Хр. Становська, уч. 7-А кл.
« Мені сподобалося усе! Була красива лазерна оптика, з якою нам показували досліди. Ще ми робили лавову лампу, малювали на молоці, запихали у вакуум кульки та інше».
                                                                                     Св. Дутко, уч. 7-Б кл.



Категорія: Навчання
Коментарів: 0 | 17.12.2017

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua