Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Продовжуємо розвиватися


Різні майстер-класи для нашої школи – не дивина. Але цей був особливий, нестандартний. Відбувався він у рамках проектів «Шкільна екосистема» та «Демократична школа». Проводила його дуже цікава людина Зоряна Шеремета, кандидат технічних наук, старший викладач кафедри ландшафтної архітектури, садово-паркового господарства та урбоекології Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Національного лісотехнічного університету України.
      У першій частині  заходу ми слухали лекцію,  з якої довідалися дуже багато потрібних речей про ландшафтний дизайн. А в другій частині, поділившись на групи: вчителі, батьки, учні, отримані знання ми уже могли застосувати, створюючи проект облаштування нашої пришкільної території так, як ми її хотіли б бачити. Для цього ми отримали розроблений спеціалістами реальний план території – і почали творити. Цікавим було те, що  учасники в межах груп спільно обговорювали свої ідеї, а потім представники від  кожної репрезентували свій остаточний дизайн  перед загальною аудиторією. Це було класно! До речі, багато думок були схожими. Тепер справа за професіоналами. Макет проекту передано на розгляд і обговорення кваліфікованим дизайнерам та архітекторам. Як результат – спільними зусиллями представники  шкільної громади та спеціалісти розробили  унікальний дизайн пришкільної території.
     Демократичний підхід, робота в команді, новий досвід і що найважливіше – багато позитивних емоцій – підсумок цієї роботи.
      Висловлюємо подяку  п.Зоряні Шереметі за цікавий майстер-клас.

Фотогалерея | Ландшафтний дизайн (21.06.2017)




Категорія: Проекти
Коментарів: 0 | 21.06.2017

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua