Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Семінар щодо участі у конкурсі мікропроектів місцевого розвитку - 2017


Сьогодні, 30 листопада, відбувся навчальний семінар щодо участі у конкурсі мікропроектів місцевого розвитку на 2017 рік. У цьому семінарі взяла участь директор нашої школи Милян Л.М.

Як зазначив начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв'язків Іван Собко, мікропроекти – це добрий інструмент для розвитку місцевої інфраструктури в галузі освіти і медицини, благоустрою територій, встановленню вуличного освітлення тощо.

«Завдяки конкурсу мікропроектів громади мають можливість реалізовувати власні ініціативи та робити життя кращим у своєму населеному пункті, - зауважив Іван Собко. – А навчальні семінари допомагають правильно підготуватися до самого конкурсу, зрозуміти як саме написати проект і основне визначити, які необхідно фінансові внески, аби отримати перемогу в конкурсі». Мікропроект повинен відповідати одному із 6 пріоритетів: освітня галузь, ДНЗ, заклади охорони здоров’я, народні доми, вуличне освітлення та інше (проекти, що не дублюються діючими обласними програмами).

Фотогалерея | Семінар щодо участі у конкурсі мікропроектів (30.11.2016)




Категорія: Самоосвіта вчителів
Коментарів: 0 | 30.11.2016

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua