Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Тиждень дитячої та юнацької книги у СЗШ №23


...книга ж — це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного.

М. Т. Рильський

З 23 по 31 березня 2016 р. у школі проходив Тиждень дитячої та юнацької книги. Серед його завдань – заохочення дітей до систематичного читання, популяризація найкращих надбань української та світової літератури.

Тиждень відкрила виставка дитячої книги «Подорож у Читай-місто», а також виставка малюнків «Мій улюблений казковий герой» учнів 2- 4 кл.




Для учнів 3-7 кл. було організовано перегляд фільму «Як створюється книга».

Для учнів 3 класів проведено вікторину  «З якої це казки?», а для учнів 5-х кл. анкетування «Літературний портрет читача».

23.03.2016 р. учні 2-Б,3-А класу взяли участь у веселій та цікавій зустрічі із засновником та головним редактором «Видавництва Старого Лева» Мар’яною Савкою.( СЗШ №91)

Фотогалерея | Зустріч із поетесою Мар'яною Савкою (23.03.2016)


28.03.2016 р. учні  6-7 кл. відвідали ЦДБ (вул.Окуневського,3 ), де відбувся   Book-вояж «Літературними музеями світу» .




30.03.2016 р. у ЦДБ , в рамках Тижня читання, відбулася презентація новинок видавництва «Свічадо» за участі заступника головного редактора   Ярини Брилинської-Трояновської, с.Юліани Андрусів та Олени Паралюх.

                

Весняний тиждень дитячої та юнацької книги щорічно привертає  особливу увагу до друкованого слова й активізує роль книги в навчально-виховному процесі, адже книга була й залишається невичерпним джерелом знань.

                                                         Бібліотекар Костюк І.М.



Категорія: Художньо-естетичне виховання
Коментарів: 0 | 01.04.2016

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua