Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

ВІТАЄМО КОЛЕКТИВ СЗШ№23 З ПЕРЕМОГОЮ В ОГЛЯДІ-КОНКУРСІ СТАНУ УМОВ І ОХОРОНИ ПРАЦІ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ


ВІТАЄМО КОЛЕКТИВ СЗШ№23

З ПЕРЕМОГОЮ В ОГЛЯДІ-КОНКУРСІ

СТАНУ УМОВ І ОХОРОНИ ПРАЦІ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ

На виконання  спільної постанови колегії Міністерства освіти і науки України і Президії Центрального комітету профспілки працівників освіти і науки України від 23.01.2013р. та з метою поліпшення належних, безпечних умов праці і навчання відповідно до вимог законодавства з охорони праці,колектив середньої загальноосвітньої школи №23 подав матеріали до оглядової комісії  громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в закладах освіти Львівської області.

Постановою спільного рішення Колегії Департаменту освіти і науки Львівської обласної  державної адміністрації та Президії Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України від 10.03.2016р. № 1, від 11.03.2016р. № ІІ-5  “Про підсумки проведення громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в установах і закладах освіти Львівської області за 2015 рік ”   - роботу колективу СЗШ№23 визнано переможцем обласного огляду-конкурсу та нагороджено грошовою премією в сумі 1000,0 грн.

 


В Центральну  оглядову комісію скеровано пропозицію про відзначення колективу СЗШ№23 при підведенні підсумків Всеукраїнського огляду-конкурсу.

За матеріалами сайту відділу освіти Шевченківського району




Категорія: Досягнення
Коментарів: 0 | 05.04.2016

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua