Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Районний семінар для заступників директорів з ВР на тему “Формування внутрішньої культури школярів через патріотичне виховання”


25.11.2015 року у СЗШ №23 відбувся районний семінар для заступників директорів з ВР на тему “Формування внутрішньої культури школярів через патріотичне виховання”.

Директор школи Л.Милян поділилась своїми враженнями від Форуму національно-патріотичних справ «МИ -УКРАЇНЦІ», що відбувся у м.Київ (14-16.10.2015 р.).

Основні  питання, які розглядались на семінарі:

1. Формування внутрішньої культури школярів через патріотичне виховання. / Заступник директора з ВР М.Бубняк

2. Патріотичне виховання  як основа навчального процесу. З досвіду роботи вчителя української мови та літератури Н.Майорчак.

3.Самореалізація учнівського парламенту через волонтерську діяльність./Педагог-організатор М.Хащівська, голова учнівського парламенту Д.Москвіта (учениця 10  класу)

4. Впровадження в навчально-виховний процес гуртка козацько-лицарського виховання «Джура». /Представник Молодіжного Націоналістичного Конгресу Д.Шепінько.

Учасники семінару переглянули літературно-музичну інтерпретацію «Україна починається з тебе», яку підготували вчитель початкових класів І.Грешта та вчитель музики Н.Луць.

Фотогалерея | Районний семінар для заст. дир. з ВР (25.11.2015)





Категорія: Методична робота
Коментарів: 0 | 25.11.2015

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua