Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Відкрито масові онлайн-курси з підготовки до ЗНО


Неприбутковий громадський проект «Prometheus» спільно з партнерами з «Освіта – онлайн» запускає перші в Україні масові безкоштовні онлайн-курси по підготовці до успішного складання ЗНО з математики, фізики та хімії. Читати курси будуть провідні викладачі Одеського національного університету ім. І. Мечникова, Одеського національного медичного університету та досвідчені шкільні вчителі.

Наша мета – зробити найякіснішу підготовку до ЗНО доступною всім абітурієнтам незалежно від місця проживання, наявності коштів на послуги репетиторів, чи рівня викладання в школі. Нові курси також допоможуть абітурієнтам із зони АТО, тимчасово окупованих територій та біженцям.

В найближчі місяці на платформі «Prometheus» з’являться курси з підготовки до ЗНО з української мови та літератури, історії та англійської мови.

Кожен курс проекту складається з ілюстрованих відео лекцій та інтерактивних завдань, що дозволяють закріпити отримані знання, а також форуму, на якому слухачі можуть ставити запитання викладачу та спілкуватися один з одним. Все, що знадобиться для участі в такому курсі, – комп’ютер та наявність доступу до мережі Інтернет.

Курси доступні за таким посиланням: http://prometheus.org.ua/zno

Громадський неприбутковий проект «Prometheus» надає вільний і абсолютно безкоштовний доступ до найкращих навчальних курсів університетського рівня всім охочим незалежно від місця проживання, віку чи статків. За перші три місяці з моменту відкриття проекту на ньому зареєструвалося більше 50 тисяч користувачів.

За матеріалами сайту osvita.ua: http://osvita.ua/test/45670/



Категорія: Випускникам
Коментарів: 0 | 08.02.2015

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua