Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Дарунки від щирого серця


Напередодні Дня Захисника України шкільна родина СЗШ№23 долучилася до благодійної акції "Пам'ятай про солдата".  Як кажуть, не словом, а ділом. Смаколики, вода, серветки, теплі шкарпетки та книги "поїхали" до хлопців на передову. Зрештою, хто як не ми? Ті, хто може спати під небом, у якому не свистять кулі, поки відважні сміливці, жертвуючи власним життям оберігають наш спокій.

Дякую, мої любі, за довіру, за ваші добрі серця, за те, що не байдужі. Адже принесена вами бодай одна пачка чаю зігріє своїм теплом та ароматом не одного воїна - захисника, даруючи впевненість, що про нього думають.

Дякую нашим дівчаткам зі шкільного самоврядування (комісії "Волонтерство"), Світлані, Віці, Андріані, які декілька годин сортували все в коробки, до того ж думаючи де і за що їх взяти.

Дякую волонтерам, зокрема Степанові Біласу, Ігорові Стефанюку, Ользі Єфремовій, за доставку (через "Нову пошту") дарунків на фронт для хлопців 80 бригади ДШВ. І нехай листівки та маленькі ангелики, створені руками діточок, будуть для них справжніми оберегами.

Нехай хлопці-воїни смакують, а ми помолимося за їхнє здоров'я.

Ми встигли до Дня Захисника України. Це заслуга цілої нашої шкільної родини. Дякую усім за довіру, Ви просто неймовірні! Середня школо 23, ти, як завжди, найкраща і не байдужа.

Слава Нашим Захисникам !!!

Г.Васюта, заступник директора з НВР

Фотогалерея | Дарунки від щирого серця (12.10.2018)





Категорія: Національно-патріотичне виховання
Коментарів: 0 | 12.10.2018

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua