Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Музейний урок з географії та біології у 7-х класах


14 лютого 2018р.  відбувся музейний  інтегрований урок з географії та біології у 7-х класах  у студентській аудиторії та  одному  із найстаріших університетських музеїв Європи – зоологічному  музеї біологічного факультету ЛНУ імені Івана Франка. Урок на тему «Природа Антарктиди. Рослинний і тваринний світ. Екологічні проблеми материка» проведений учителем  географії Галайко О.А., учителем біології Федор І.М.

Учні розглянули особливості географічного положення та клімату материка, ознайомились з представниками флори і фауни найсуворішого континенту планети. Ізюминкою уроку було знайомство з канд. біол. наук, доцентом кафедри зоології ЛНУ їм.І Франка, учасником 3-х українських антарктичних експедицій на станцію "Академік Вернадський" Диким Ігорем Васильовичем, його розповідь про життя полярників у суворих кліматичних умовах. На уроці науковець у цікавий та доступний спосіб розповів про свою участь у арктичних експедиціях. Учні з захопленням переглядали відеосюжети, відзняті під час експедицій, ознайомились з музейними експонатами, що представляли тваринний світ Антарктиди.

Учні з захопленням дивилися відеозаписи життя тюленів, пінгвінів, руйнування айсбергів, ознайомились з музейними експонатами, що представляли тваринний світ Антарктиди.

Отакий урок... Наочності, що захоплюють. Це не просто картинки, а справжні експонати, що є цінністю музею, привезені з далекого Антарктичного континенту учасниками експедицій. Як учні, так і вчителі отримали масу позитивних емоцій від такого нетрадиційного уроку.

Фотогалерея | Музейний урок з географії та біології у 7-х к (14.02.2018)




Категорія: Навчання
Коментарів: 0 | 14.02.2018

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua