Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Нас не лякає НУШ (тренінг)


 Ви помітили у вестибюлі школи дивні малюнки? Вас це заінтригувало? Ще б пак. Ви думаєте здобувають нові знання лише учні? Е ні, вчителі теж навчаються нового. І часто роблять це цікаво і креативно. Саме так пройшов 31 січня інтерактивний тренінг для вчителів нашої школи, який провела Любов Мирославівна Милян, наш директор. Ми розмірковували, якою має бути Нова українська школа (НУШ), чи взагалі потрібні зміни в освіті, яких компетентностей має набути її випускник і якою постає особа  педагога в концепції НУШ. Як учні, в процесі гри, виконуючи різні завдання, вчителі обговорювали, репрезентували свої думки. Кожен розкривався по-особливому і у різних ситуаціях проявляв себе. Жартували, сперечалися, радилися, отримавши від процесу пізнання море задоволення. Інноваційна педрада-тренінг сподобалася усім присутнім. Втомлені майже чотиригодинним навчанням, але шалено задоволені розійшлися по домівках. Дякуємо Любові Мирославівні та Лідії Іванівні за чудово проведений час з користю та позитивом. 

Результати наших творчих пошуків – на стінах у вестибюлі. З такими вчителями, як у нас, жодні освітні реформи не лякають. Дякуємо всім за активну участь і цінність ваших думок. 


Фотогалерея | Нас не лякає НУШ (02.02.2018)




Категорія: НУШ
Коментарів: 1 | 02.02.2018

Прізвище, ім'я: Я не робот
Наталя Ш.:
05.02.2018 09:27
Молодці!!! Таким педагогам можна довірити найбільший скарб - своїх дітей. І працювати в ритмі з часом легше, коли є на кого рівнятися та постійно відчувати підтримку і допомогу керівництва
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua