Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Тиждень права-2017


Уже традиційно на початку грудня в нашій школі проходили Дні правознавства, під час яких відбувалося багато тематичних заходів. Найбільший ефект мали виховні години, до яких були залучені компетентні  люди у галузі права, які не працюють в освіті. Саме вони розповідали школярам про їхні учнівські обов’язки , громадянське та кримінальне право, що таке булінг, які дії мають ознаки злочину та ін.

До учнів 3-Г, 6-Б та 8-Б завітала інспектор з ювенальної превенції Шевченківського району Оля Ковальчук. Школярі 2-Б (кл. кер. Дудич У. В.), 4-Б (кл.кер.Макар І.І.) та 4-В (кл.кер. Петрів М. О.) відвідали Центральну дитячу бібліотеку для участі у бесіді «Кожне право – це обов’язок». Семикласники мали змогу поспілкуватися із представниками  ГО «Самопоміч», ставши учасниками тренінгу «Про права дитини». А учням 2-В та 5-А  класів інспектор відділу зв’язків із громадськістю у м. Львові ДПП лейтенант поліції О. Яремчук провела бесіду на тему «Що таке відповідальність».

Учні 2-А класу (кл. кер. Якимів М. Т.) прослухали бесіду про свої права та переглянули презентацію, дізналися багато нового пізнавального для себе.

Фотогалерея | "Кожне право - це обов'язок", 4-Б (06.12.2017)


Фотогалерея | Зустріч з представником ювен.поліції (06.12.2017)


Фотогалерея | День права у 2-Б (06.12.2017)


Фотогалерея | Тренінг "Про права дитини" (06.12.2017)




Категорія: Превентивне виховання
Коментарів: 0 | 06.12.2017

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua