Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

НУШ - Вчуся Вчити, сесія 2


Проект #ВчусяВчити ГС «Освіторія» за підтримки Міністерство освіти і науки України та сприяння Міжнародний фонд "Відродження" у самому розпалі!

24-26 листопада тривала друга сесія тренінгів для майбутніх тренерів Нової Української Школи, у якій активну участь брала директор нашої школи Милян Л.М. Цього разу наскрізною темою стало навчання на основі запиту учня (inquiry based learning), про яку в Україні ще майже нічого не відомо... та наші учасники впродовж наступного місяця зможуть апробувати на практиці, що буде, коли навчання учнів вести не за програмою, а за тим, що саме цікавить дітей.

Окрім того, в один із навчальних днів на тренінги завітала Радник Міністра освіти і науки України, а також активна громадська діячка пані Оксана Макаренко, із натхненною презентацією та спілкуванням про концепцію Нової Української Школи.

А пані Олена Горова, з точки зору психології, провела тренінг з формування позитивної громадської думи щодо освітніх інновацій. Отримані рекомендації та навички стануть у нагоді  учасникам проекту "Вчуся Вчити" при спілкуванні з колегами на місцях.

Майбутні тренери НУШ змогли вкотре з іншого ракурсу не лише подивитися на підходи до викладання в початковій школі, а й навчитися використовувати сучасні методики в "польових умовах". І вже дуже скоро навчатимуть інноваційним методиками своїх колег-вчителів.

За матеріалами ГС "Освіторія"



Категорія: Самоосвіта вчителів
Коментарів: 0 | 27.11.2017

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua