Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Демократична школа. Зустріч-4


І знову чергова зустріч. Яка? Корисна, конструктивна і важлива для нашої шкільної громади.

У п'ятницю, 17 листопада, СЗШ №23 приймала гостей - тренерів Програми Демократична школа: Олега та Оксану і волонтера Корпусу Миру в Україні, представника проекту "Розвиток молоді" - Б'янку.

Розпочали розмову з підведення підсумків за рік діяльності у Програмі. А також, несподівано для присутніх репрезентували розроблений шкільною громадою та професійним ландшафтним дизайнером генеральний та опорний план пришкільної території, її зонування, мікропроекти по благоустрою території школи.

Далі, розділившись на групи, "будували" плани-проекти на півріччя і роздумували над їх реалізацією. Усі ідеї викликали захоплення присутніх. Було запропоновано чотири різних проекти (два із них схожі): створення арт-кафе (або відпочинкової зони), реалізація програми "Тренінги для кожного", проведення спортивного змагу "Демократичний квест".  Вже вкотре, думки групи вчителів-батьки і групи учнівського самоврядування - співпали.

Кожний проект по-своєму цікавий і має право на життя. Тож вперед, до нових звершень, спрямованих на поглиблення демократії. Дякуємо усім, батькам, учням, учителям, які виявили бажання бути з нами, спільно творити історію та розвивати школу, і, звичайно, нашим тренерам-координаторам. До нових зустрічей!

Фотогалерея | Демократична школа. Зустріч-4 (18.11.2017)





Категорія: Проекти
Коментарів: 0 | 20.11.2017

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua