Для слабозорих
Середня загальноосвітня
школа №23 м.Львова
СЗШ №23 м.Львова
Дистанційне навчання
Корисні посилання

Пробне ЗНО


В Українському центрі оцінювання якості освіти підписано наказ про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2015 році, метою проведення якого є ознайомлення абітурієнтів, які вступатимуть до вищих навчальних закладів, із процедурою тестування.

Під час проведення пробного тестування будуть враховані зміни у процедурі зовнішнього оцінювання, зокрема абітурієнти матимуть можливість обрати для виконання завдань з української мови і літератури та математики тести двох рівнів складності: базового та поглибленого.

Також учасники пробного ЗНО зможуть скористатися тестовими завданнями з біології, географії, історії України, математики, фізики та хімії, перекладеними кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською або угорською мовами.

Пробне тестування традиційно буде проведено у березні впродовж двох сесій. 21 березня відбудеться зовнішнє оцінювання з української мови і літератури, тест з якої у 2015 році складатимуть усі випускники шкіл.

Відповідно, пробне тестування з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, а також англійської мови, французької мови, німецької, іспанської та російської мов відбудеться 28 березня 2015 року.

Реєстрація осіб, які виявили бажання взяти участь у пробному ЗНО, триватиме з 01 листопада до 15 грудня 2014 року. Участь у пробному тестуванні є платною (89 грн. за участь в одному тестуванні).

За матеріалами сайту osvita.ua: http://osvita.ua/test/43364/

Детальніше про умови участі у пробному ЗНО та реєстрацію на сайті ЛРЦОЯО http://www.lvtest.org.ua/zno2015/probne-zno-2015



Категорія: Випускникам
Коментарів: 0 | 22.10.2014

Прізвище, ім'я: Я не робот
Copyright  ©  2013Цікаву інформацію та пропозиції щодо сайту
надсилайте електронною поштою: admin@school23.lviv.ua